Andre projekter

Carlsbergbyen

I det sydøstligste hjøne af det store Carlsbergområde i Valby ved København har der gennem længee tid været stor aktivitet. Det startede med et større nedrivningsarbejde af gamle lagerhaller og produktionsbygninger, og nu er arbejdet med opførelse af den nye bydel gået i gang.
Læs mere

Moesgård Museum

Moeagård Museum, der er museum for arkæologi og etnografi og som ligger i det smukke og kuperede skovlandskab lige syd for Århus udvider med en 15.000 m2 stor ny udstillingsbygning. MT Højgaard står som totalentreprenør for opgaven og PASCHAL leverer væg- og dækforskalling, samt elementstøtter.
Læs mere

Musikkens Hus, Aalborg

Lige ned til Limfjorden i Aalborgs kulturområde er MTHøjgaard i gang med at bygge det musikhus byen har ventet på så længe. Musikkens Hus i Aalborg bliver på 20.000 brutto m3 og kommer til at rumme 3 koncertsale. Husets faste beboere bliver Det Jyske Musikkonservatorium, Institut for Musik under Aalborg Universitet samt Aalborg Symfoniorkester
Læs mere

Ørestaden vokser

Ørestad1Ørestad2Ørestad3

Udbygningen af Ørestaden på det sydlige Amager kører fortsat på den store klinge og nye boligbyggerier står i kø for at skyde op. Men der bliver også gjort plads til åbne områder og åndehuller med grønne planter, og midt mellem boligblokke og den nye arena er entreprenørfirmaet Christiansen og Essenbech A/S i gang med at støbe en række runde plantebede.

PASCHAL's Trapez form er beregnet til dette formål og opstilles med både åbne- og lukkeform, så der kan støbes i en takt. Radius kan gå så langt ned som 3 meter, mens der naturligivs ikke er nogen grænser opad. Formene spændes til den ønskede krumning over en radiuslære skåret til formålet, og opstilles på normal vis med spændestave og formsamlinger.