Tysk grundighed og dansk kompetence

PASCHAL er et sammentrækningsnavn fra tysk af PAtent SCHALungen, der betyder patenterede forme, og det var netop, hvad det startede med for mere end 50 år siden da koncernens grundlægger, Josef Maier, fik patent på et låsesystem til de støbekassetter, der i mange år var virksomhedens primære produkt.

I dag er det oprindelige smedeværksted i Steinach i det sydvestlige Tyskland vokset til en stor og moderne produktionsenhed og den lille virksomhed er vokset til en stor koncern med aktiviteter i mere end 30 lande spændende fra Indien over Mellemøsten til en række lande i Vest- og Centraleuropa.

PASCHAL's egenproduktion er koncentreret om forskallingselementer til væg- og søjleforskalling, mens øvrige produkter til dækforskalling, understøtning og stilladsopgaver leveres af godkendte 3. parts leverandører.

I dag leverer vi ikke bare forskallings- og understøtningselementer, men totalløsninger indenfor alt, hvad der har med betonstøbning at gøre. Og det indebærer udover specifikt materiel til den konkrete opgave også teknisk support lige fra enkle opstillingstegninger over komplicerede beregninger til fysisk tilstedeværelse af vores ingeniører og teknikere på byggepladsen!