40 år i Danmark

I 1978 blev de første PASCHAL støbekassetter distribueret til Danmark fra Tyskland og der blev etableret en filial af det tyske moderselskab med basis i Århus. Året efter blev der udvidet med en konsulent i Københavnområdet, og da der hurtigt viste sig et stort behov for PASCHAL's produkter og løsninger førte det til dannelsen af et egentlig selskab i 1981 og etablering af egne lager- og logistikfaciliteter i både Århus og Københavnsområdet.

Begge steder udviklede aktiviteterne sig hurtigt og de oprindelige lagerpladser blev hurtigt for små og i 1985 flyttede vi både i Århus og København til de nuværende lokationer i henholdvis Århus V og Glostrup, hvor vi i dag samlet råder over 28.000 m2 lagerplads.

Produktmæssigt var basisproduktet i de første mange år standardkassetten, som i dag kendes under navnet RASTER, og hurtigt blev der også udvidet med en stærkere (og tungere) støbeform med navnet LOGO. Men med et stigende behov for også at kunne levere materiel til dækforskalling og understøtning blev produktprogrammet op gennem 90'erne kraftigt udvidet med bl.a. KWIKSHOR og GASS til understøtningsopgaver ligesom vi egenudviklede element- og dækstøtter. Parallelt med dette blev også et stilladsprogram tilkøbt og PASCHAL kan således også i dag levere markedets bedste trappetårne og lette armeringsstilladser. Siden 2013 tilbyder vi nu også effektive løsninger til interimslukning med PAS-Luk.

I takt med stigende krav til statisk dokumentation og beregninger har vi navnlig gennem de sidste 10 år bevidst satset på udvikling af vores tekniske kompetancer og leverer i dag totalløsninger med ikke bare det rigtige materiel, men også den tekniske support der strækker sig lige fra enkle opstillingstegninger, over komplicerede statiske beregninger til fysisk tilstedeværelse af vores ingeniører og teknikere på byggepladserne.