Produktbrochurer og montagevejledninger

App koder

PASCHAL's varekatalog tæller mere end 1.000 varenumre og rummer alt indenfor forskalling og understøtning. Sortimentet kan groft inddeles i væg- og dækforskalling samt elementstøtter og hertil kommer et stort program af relateret tilbehør.

Udover basisprodukterne indenfor forskalling råder vi også over et omfattende stilladsprogram dækkende fra lette rullestilladser over traditionelle facadestilladser til egentlige murerstilladser.

Endelig kan vi nu også tilbyde PAS-Luk til interimslukninger af åbninger i bygninger under opførsel eller renovering. Produktet kan også anvendes som støv- og støjvægge, sikkerhedsrækværk og opbevaringsrum.

I menuen her til venstre er de enkelte produktkategorier listet og under de enkelte menupunkter er der yderligere beskrivelser samt mulighed for at downloade vores detaljerede produktbrochurer og montagevejledninger som pdf-filer.

Du kan nu også få hele produktkataloget og montageanvisninger samlet på din smartphone og har dermed altid nem tilgang til vores produktoplysninger. Download den App der passer til din telefon på ovenstående QR koder.