Andre projekter

Bestseller, Århus

Et af de mange meget spektakulære bygninger der i øjeblikket opføres på havnefronten i Århus er det nye hovedkontor til Bestseller koncernen. Råhuset er opført af Pihl & Søn A/S, men arbejdet blev brat afbrudt i forbindelse med konkursen i august. Da bygningen ligger meget udsat for vind og vejr blev det hurtigt besluttet af lukke bygningen af for at undgå skader på råhuset, og rådgivende ingeniør COWI valgte en løsning med interimslukning med Altiflex moduler som leveres af PASCHAL.
Læs mere

PAS-Luk på Mascot

Mascot1Mascot2Mascot3Mascot4Mascot5

På en 440.000 m2 stor byggegrund i Pårup bygger Mascot International (arbejdstøj) deres nye hovedsæde. Bygningen er tegnet af CF Møllers Tegnsestue og bliver et markant og spændende landemærke ved motorvejen mellem Silkeborg og Herning.

Byggeriet er påbegyndt i sommeren 2016 og vinteren har budt på det indvendige arbejde, så meget tidligt i processen valgte bygherres rådgiver MJT fra Herning at vinterlukke med markedets bedste interimslukning - PAS-Luk.

PASCHAL leverer modulerne og PET Byggeservice står for montering af de mange elementer, der skal dække over 5.000 m2 dør- og vinduesåbninger i bygningen.

Fordelene ved den effektive vinteraflukning er mange, og det er ikke kun opnåelse af den krævede arbejdstemperatur på en energieffektiv måde, der er i fokus. PAS-Luk fjerner også al vindstøj og træk, og monteres de med gummilsiter, vil de også kunne fungere som helt tætte støvvægge. Læs mere her