Andre projekter

Robot laver støbeforme

Spændende nyt 3-årigt projekt, der har til formål at gøre det nemmere og billigere at bruge beton til byggeri er skudt igang.
Læs mere

UnikaBeton

Verdens første topologioptimerede betonkonstruktion hos PASCHAL i Glostrup.
Læs mere

A-Bakken

Ude på spidsen af Refshaleøen - på det nordligste Amager - har der ligget et kraftværk siden 1971. Amagerværket er en meget vigtig brik i den samlede forsyningsplan for hovedstadsområdet, og værket er gennem de seneste tre årtier løbende blevet udvidet og renoveret. Og senest er der foretaget en stor udvidelse således at værket fremover også kan drives med biobrændsel.
Læs mere

Støbetryksmålinger

Støbetryk G1Støbetryk G2Støbetryk G3Støbetryk G4

Støbehastigheder på op til 2m/time med ny teknologi. Det lyder måske utænkeligt i standard forskallingsforme, men med ny teknologi er det nu muligt.

Ved brug af PASCHAL-Danmarks nyudviklede metode til at måle støbetrykket under støbningen, en ny accelerator fra BASF og Kvikjob beton fra DK-Beton kan det nu lade sig gøre. De 3 selskaber samt NCC har netop i fælleskab gennemført en række teststøbninger med almindelig SCC beton og den nye specialbeton Kvikjob og resultatet var en 3x så hurtig støbning med Kvikjob betonen.

For at kunne opnå de høje støbehastigheder, skal støbetrykket løbende måles under støbningen. Det sker enkelt og præcist med de nye målere udviklet af PASCHAL-Danmark.

Kontakt Jacob Christensen fra PASCHAL på tlf. 4484 4600 for at høre mere.